Hvordan administrerer jeg brugere?

Skrevet af Kundeservice
Nov 27, 2019 7:32:07 AM

Vi kommer her med en kort gennemgang af dine muligheder som administrator for mobilbrugere.

For at komme på kontrolpanelet skal du følge linket her for at logge ind.  https://app.relatel.dk/session/employees/sign_in

Hvis ikke du kender din kode kan du få tilsendt en ny her https://app.relatel.dk/session/employees/password/new

Tryk på kontrolpanellet øverst i højre hjørne.
Under menupunktet "Telefonnumre" har du det fulde overblik over alle dine numre og dine medarbejderes mobil- og omstillingspakker.

Her kan du bestemme, hvilke rettigheder den enkelte medarbejder skal have.
Symbolerne markeret i den grønne ring viser rettighederne:

$ = Må medarbejderen sende overtakseret sms'er
🌏  = må medarbejderen ringe til udlandet
✈️  = må medarbejderen ringe fra udlandet. Du har også mulighed for at indstille muligederne for brugeren ved overforbrug af data.

Det er også på den side, du finder information om nummerflytning eller abonnementskifte. Du vil da se en orange fane over den pågældende medarbejder

Når du trykker på den enkelte bruger, kan du redigere abonnementet eller brugeren.