Relatels blog

  Dobbelt så meget data - HELE sommeren

  Skrevet af Cæcilie Hansen

  • 23 maj 2022
  • læsetid 2 min.

  Har du set, at TDC NET for 7. år i træk er blevet målt til at have Danmarks bedste mobilnet? Det er vi meget stolte af, for de sørger nemlig for mobilnetværket hos Relatel 💪
  Målingen skal naturligvis fejres, og derfor giver vi dig og din virksomhed dobbelt op på data i Danmark HELE sommeren på alle Relatel-mobilpakker, der har data med i pakken i forvejen. Selvfølgelig uden merpris.

  Mobilt bredbånd

  Fra 1. juni og helt frem til den 31. august i år får du dobbelt mængde data i din mobilpakke. Så kan du bruge sommeren på at surfe løs og teste TDC NETS mobilnet hos Relatel. Naturligvis uden du skal betale ekstra for det. Det sker helt automatisk og uden du behøver gøre noget. Ud over at nyde sommeren i Danmark 😎

   

  Brug data over 5G og få endnu hurtigere hastighed

  Relatel_5G_icons_5G_ForestGreen_peach_400x400Med 5G-signalet fra TDC NET kan du nyde godt af lynende hurtig datahastighed, uanset om du sveder sommeren væk på kontoret eller spenderer den på stranden.

  Understøtter din mobil eller din pakke ikke 5G? Så udfyld formularen her på siden ⤵️, og så kontakter vi dig med et skarpt tilbud på den helt rigtige 5G-løsning til din virksomhed.

   

  Hvem får dobbelt data?
  Alle Relatel-kunder, der har en mobilpakke, hvor der er data inkluderet i forvejen. Det gælder også, hvis du opretter et nyt mobilabonnement med data. Men kun frem til 31. august.
  Har du en Basis-pakke uden data, så betaler du stadig for dit dataforbrug.

   

  Så meget data får du ekstra

  Dit abonnementsnavn afslører hvor meget data, du normalt har med i pakken. Men helt ind til 31. august skal du gange det med 2.

  Kan du ikke huske hvor meget data, du normalt har inkluderet? Intet problem - bare log på app.relatel.dk -> Min Profil og kig i venstre side under Forbrug.

  Dobbelt data hele sommeren

   

  Det med STORT:

  - Du får dobbelt så meget data på alle mobilabonnementer, der i forvejen har data inkluderet i pakken.
  - Gælder ikke Basis-pakken.
  - Gælder ikke Mobilt Bredbånd og M2M.
  - Gælder ikke roaming (dataforbrug i udlandet). Men du kan roligt bruge løs af din data i Danmark.
  - 1. september ændrer vi helt automatisk pakkerne, så du får samme mængde data som før.

   

  Få et knivskarpt tilbud på en 5G-mobil eller pakke med 5G